Main Page Sitemap

Ångest chattrum gratis


Det internationella namnet för tvångssyndrom är OCD (Obsessive Compulsive Disorder) och används omväxlande på denna hemsida parallellt med tvångssyndrom.
Rfsl Ungdom är en av Europas i särklass största och mest inflytelserika hbtq-ungdomsorganisationer med 1000 medlemmar fördelade på nio lokala distrikt.
Unga i sorg Unga i sorg finns för dig som förlorat någon anhörig genom självmord.
Bona Via har barnen och deras behov i fokus, och vill medverka till att skapa möjligheter till förändring och hjälp för familjer att bryta sin isolering och träffa andra i liknande situation.
Vi som svarar är alltid anonyma och har tystnadsplikt.Brottsofferjouren har en jourtelefon och dessutom svarar de på mail.Sajten görs av CAN, Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning.Volontärerna är inte utbildade psykologer och erbjuder inte behandling, men kan ge stöd för stunden och och vid behov hänvisa vidare till specialiserad vård.Vår uppgift är att lyssna till det svåra, att ge stöd och tröst utan att tvinga på dig våra egna råd eller lösningar. .Sjä finns på nätet och vill bidra till att minska antalet självmord genom att erbjuda stöd och sprida kunskap om hur anhöriga kan agera för att stödja människor i kris.Randiga Huset fungerar som rådgivande och stödjande organ och vänder sig till alla som är i sorg eller kommer i kontakt med sörjande familjer.Man kan kontakta Hjälplinjen för egen del eller om man oroar sig för någon annan.Där kan du få kontakt med tjejjourerna och prata med dem via mejl, chatt och telefon.Det är en ideell förening med syfte att sprida information och att stödja personer med ätstörningar och deras anhörig.Schizofreniförbundet arbetar för ökad kunskap om schizofreni och psykossjukdomar samt de funktions-nedsättningar som de för med sig.
Tjejzonens övergripande mål är att förebygga psykisk ohälsa genom att stärkaunga kvinnors självkänsla och självtillit och fokusera på varje tjejs positiva kraft.
Onsdag: Lydia, torsdag: Jennifer, fredag: Lina, lördag: Joakim, söndag: Indra, så tropicana-xo cam porrfilmer här hanterar vi personuppgifter!
Med Barnkonventionen som grund arbetar organisationen för att barn ska få det bättre och för att barns rättigheter ska respekteras.
Nattknappen, Stockholms län På fredagar och lördagar 23:00-03:00 kan du i Stockholms län ringa till Nattknappen för att prata med någon när du ensam är på väg hem.Är helt enkelt en sida för alla som definierar sig som tjejer.Ofta upplever den drabbade att han eller hon förlorat kontrollen över sitt liv.Rättegångsskolan finns på Brottsoffermyndighetens sida och är en hjälp för den som varit utsatt för brott.YouthHealthTalk är en unik brittisk sajt.Randiga huset främsta uppgift är att genom stöd främja barn och ungdomars situation när de förlorar eller kommer att förlora en förälder i dödsfall samt att stödja den kvarvarande föräldern och andra närstående.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap