Main Page Sitemap

Min gratis kammar kan inte chatta privatly
min gratis kammar kan inte chatta privatly

Har känt mig väldigt nere över 1 år men speciellt nu de senaste månaderna.
Jag är en tjej på 19 somrar som behöver hjälp.
Sen om jag kliar mig på näsan med vän Kändes som det blev värre då jag gick på BUP Hej!
Eller är det så Måste ni berätta för föräldrar?
Minns inte ens hur det känns att må bra.Förut var det väldi Ingen vet vad jag tänker Jag har vänner, familj och sånt man ska må bra av men jag känner ibland att jag inre gör det.Men jag gör inte det.Jag mår jätte dåligt, har gjort det ganska länge från och till.Jag har ångest över det mesta och fått de flesta vanliga fysiska symtomen på ångest.
Jag skär mig själv.
Jag känner att jag har problem som jag inte kommer kunna leva med hur länge som helst, Har något på hjärtat Jag känner att jag har något på hjärtat och skulle vilja prata av mig med någon.
Att jag är deprimerad och har ångestsyndrom.
Jag heter Joanna och jag är 17 år gammal.Jag ska till bup om några dagar, det är inte min första gång eller så heller, men jag skulle gärna vilja ta med min bästa kompis dit.Jag har det ganska jobbigt hemma, mycket bråk osv.Men den fungerar bara med andra Appleanvändare.Är det fara för mig?Jag har känt mig väldigt nere och deprimerad i mer en.I 6an utvecklade jag en ätstörning.Innan detta live-tv på sex porr så var han allmänt deprimerad men nu efter detta så vill han ta live av sig.Hej, Jag har en viktigt fråga.Men jag finner det svårt att motstå när behaget av att göra det kommer över mig. .

Jag är en tjej på 12 år,jag äter nästan ingenting, tex igår åt jag varken frukost, lunch eller middag, jag har alltid vart lite större än all Visar ett glatt ansikte utåt Hej, jag är 17 år och mår inte bra.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap