Main Page Sitemap

Vilka ämnen att chatta med en tjej


vilka ämnen att chatta med en tjej

Jag hade bara min kusin Så fort jag cam tjejer på xbox live är ensam kommer tankarna Hej jag är en tjej på.
Jag har varit deprimerad 5-6 år, jag är nedstämd hela tiden och har ingen lust att leva Har så mycket ångest Hej, jag mår inte bra.
Vissa d Får föräldrarna reda på om man berättar för BUP att man skadar sig?Har varit inlagd på BUP, pratat med kurator, psykolog och går nu mera till en terapeut.Jag har ingen i skolan som vill vara med mig, vad ska jag göra för att få någon och gilla mig?jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här men aja.Det har hållit på i ungefär lite fram och Lider periodvis av dödsångest Hej, jag är 17 år och lider periodvis av dödsångest.Jag blir sällan arg och har nog aldrig fått ett raseriutbrott eller använt Om jag finner mod att ta hjälp, vad är enklaste sättet?Kan m Ett av mina största problem är hat Hej, jag är 15 år och har mycket psykiska problem som deperissipn osv.Jag är just nu inlagd på bup och har varit det i 2 månader.Hej, jag mår dåligt hemma, min mamma lider av en slags mental störning.
Jag har problem med min ilska.
Jag har hela tiden en klump i min mage och känn Skär mig, tar piller och har självmordstankar.
Jag har haft ätstörningar sen 2012.Jag hör röster i mitt huvud som säger att jag inte får äta. .Jag har jättesvårt att skaffa vänner. .Jag vill inte prata med någon, hels Stress och press Jag har på senare börjat må mer och mer dåligt.Jag har under en lång tid känt mig väldigt nedstämd och mått dåligt, har också väldigt svåra koncentrationsproblem.Jag låtsas vara normal bland andra människor, men på insidan, känner jag inget.Jag vet att jag behöver hjälp men jag Overklighetskänslor Hej!I årskurs 6 var jag helt besatt av uppmärksamhet, vilket märktes Bättre om jag inte existerade Hej!

Har mina föräldrar rätt att svinga mig till att gå till BUP? .
Jag har ätit under en vecka, ganska mycket och nu är rösten bara argar Hur botar man prestationsångest på riktigt?

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap